Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και εξομολογήθηκε την περιπέτειά της πριν καταφέρει να αποκτήσει τη κόρη της.

Συγκεκριμένα είπε: “Πριν κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι, δεν σου κρύβω πως είχα πολύ μεγάλη αγωνία να πάνε όλα καλά. Γιατί είχα περάσει μια πολύ δύσκολη και επώδυνη εμπειρία:μέσα σε μία χρονιά, είχα δυο ατυχίες.  Είναι κάτι για το οποίο δεν έχω μιλήσει μέχρι σήμερα, αλλά τώρα πλέον, που όλα πήγαν καλά, το λέω, όχι μόνο για να το ξορκίσω, αλλά και γιατί θέλω να δώσω κουράγιο σε άλλες γυναίκες που το έχουν περάσει. Γιατί και για εμένα, στο ξεκίνημα της οικογένειάς μου με τον άντρα μου, ήταν κάτι πάρα πολύ σκληρό. Κάτι που το πέρασα μαζί με τον Θέμη και πολύ δικούς μου ανθρώπους, γιατί δεν ήθελα να το συζητάω ούτε με τον εαυτό μου. Το λέω όμως τώρα, εφόσον με ρωτάς, γιατί θεωρώ πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, το ονειρευόμαστε και το αποζητάμε με όλη τη λαχτάρα που μπορεί να χωράει η ψυχή μας, μπορούμε να το καταφέρουμε. Το λέω εγώ που δεν ήρθε εύκολα το μωρό στην οικογένειά μου. Και θα ήθελα να πω και κάτι σε όλους αυτούς που ρωτούν επίμονα ένα ζευγάρι “πότε θα κάνετε μωράκι;

Ξέρω πως ο κόσμος ρωτά με αγάπη και από ενδιαφέρον, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εμένα μου έτυχε να μου λέει κάποιος “άντε, εσείς δεν θα κάνετε ένα μωρό;”, ενώ λίγες μέρες πριν είχα ζήσει την επώδυνη εμπειρία μιας άτυχης εγκυμοσύνης. Είναι μεγάλη απογοήτευση να περνάς κάτι τέτοιο. Τα βάζεις με τον εαυτό σου, νομίζεις πως κάτι έχεις κάνει λάθος εσύ. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου βγήκε. Έμπαινα στη διαδικασία να αυτομαστιγώνομαι, ενώ δεν έπρεπε. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος να είναι πιο προσεκτικός και διακριτικός με αυτές τις ερωτήσεις”.