Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα της πρωινής εκπομπής του Alpha “Μες την καλή χαρά” και μίλησε για πολλά πράγματα.

Για τη Φαίη Σκορδά και τις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα πως δεν είναι πια φίλες: «Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο ιντριγκάρει. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά, έχουμε υπάρξει κολλητές την περίοδο του Alpha, δεκαπέντε ώρες μαζί. Τότε ήμασταν ελεύθερες, διασκεδάζαμε, περνάγαμε ωραία. Όταν χάνεσαι από μια δουλειά, παύει τότε η καθημερινή σχέση. Η αγάπη και η συμπάθεια συνεχίζουν να υπάρχουν».

Για την πρόταση που της έγινε να είναι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ναι, μου κάναν μια προσέγγιση να συνεργαστούμε φέτος. Έτσι όμως όπως έγιναν τα πράγματα, θεώρησα πως σε εκείνη τη φάση καλύτερο ήταν να μην το κάνω, να μείνω σπίτι μου με το παιδί μου. Ξέρετε, δεν κάθισα να το εκλογικεύσω. Εκείνη τη στιγμή είχα στενοχωρηθεί πολύ που δεν θα συνεχιζόταν η πρωινή εκπομπή που παρουσίαζα. Δεν είχα τίποτα με τα παιδιά, ήταν πολύ η τιμητική η πρότασή τους».

Τέλος, η ίδια τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει μόνο να είναι το πρώτο όνομα σε μια εκπομπή, αλλά θα πήγαινε και σε μια με μεγαλύτερη ομάδα: «Σε μια παρέα όπως είστε εσείς ή οι Δέστε τους θα πήγαινα με μεγάλη μου χαρά. Μου αρέσει η ομαδική δουλειά, δεν έχω το κόμπλεξ να είμαι το πρώτο όνομα, δεν με χαλάει κιόλας. Ήδη συζητάω τα επόμενα βήματά μου».