Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε. Νωρίς σήμερα το πρωί η Kate Middleton πέρασε το κατώφλι του μαιευτηρίου, προκειμένου να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον πρίγκιπα William, ο οποίος πήρε άδεια και έσπευσε στο πλευρό της!

«Η δούκισσα του Cambridge μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στην τελική ευθεία για να γεννήσει. Η μεταφορά της έγινε με αυτοκίνητο από το παλάτι του Kensington», ανέφερε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας, προσθέτοντας πως δεν υπήρξε συνοδεία περιπολικού και η εγκυμονούσα έφτασε στο νοσοκομείο περίπου στις 08:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο τοκετός θα είναι φυσιολογικός και θα γίνει στην πτέρυγα «Lindo» του νοσοκομείου «St. Mary’s», εκεί όπου η πριγκίπισσα Diana έφερε στον κόσμο τον William, πριν από 31 χρόνια.

st-marys-hospital

Σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση από το βρετανικό δίκτυο BBC, η δούκισσα του Cambridge Kate Middleton, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο St Mary, αναμένεται να γεννήσει από ώρα σε ώρα…Ουδείς γνωρίζει το φύλο του μωρού, με τις περισσότερες πιθανότητες να μιλούν για κοριτσάκι, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί πως θα προσφωνείται «Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπας/ Πριγκίπισσα του Cambridge»!

Κατά την διάρκεια της γέννας, παρούσες θα είναι η μητέρα και η αδερφή της Kate Middleton, ενώ ο«γαλαζοαίματος» μπαμπάς κατέφτασε με ελικόπτερο, από την βάση της Βασιλικής Αεροπορίας στη Σκωτία, στην οποία υπηρετεί! Επίσης, θα πάρει δύο εβδομάδες άδεια, για να είναι μαζί με την σύζυγο και το παιδί του.

Ο ερχομός του πελαργού θα γίνει γνωστός με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί σε τρίποδο, στο προαύλιο του Buckingham, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, που εδώ και ημέρες είχαν στήσει καραούλι έξω από το νοσοκομείο, διέκοψαν το πρόγραμμά τους και φιλοξενούν έκτακτες ανταποκρίσεις από το Λονδίνο.

kate-middleton-p=