Η μεγάλη περιοδεία του Σάκη Ρουβά, με τίτλο “The Ace of Hearts Tour” άνοιξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου 26 Απριλίου, από το Κλειστό Γήπεδο TAE KWON DO.

Ο Έλληνας σταρ βγήκε στη σκηνή, προκαλώντας το παραλήρημα των θαυμαστών του με την ενέργεια και το απίστευτο show που παρουσίασε. Επί πέντε ολόκληρες ώρες ο Σάκης Ρουβάς δε σταμάτησε να ερμηνεύει παλιά και καινούργια κομμάτια και από κάτω το κοινό να τον αποθεώνει. Μαζί του είναι οι: Onirama, η Ελένη Φουρέϊρα, οι Boys and Noise και η Ξένια Γκάλη.

Πολλοί ήταν και οι εγχώριοι celebrities που παρακολούθησαν την μεγάλη συναυλία του Σάκη Ρουβά, ανάμεσά τους η Ελεονώρα Μελέτη, η Έλλη Κοκκίνου, η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και άλλοι.

Από το πλευρό του Σάκη δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών, η Κάτια Ζυγούλη. 

Η συναυλία του Σάκη Ρουβά ήταν αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Το μουσικό υπερθέαμα θα ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία

[doptg id=”1564″]