Θέμα συζήτησης και έντονων αντιπαραθέσεων έχει γίνει στις ψυχαγωγικές εκπομπές η συνέντευξη που έδωσε η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή “Όλα τρέλα”. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είπε ότι προτιμάει την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του “Dancing With The Stars”, έχοντας την Δούκισσα Νομικού απέναντί της.

Το γεγονός προκάλεσε την πρωινή έκρηξη του Θέμη Γεωργαντά και την έκρηξη-απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου το μεσημέρι: «Θέλω να μου πείτε τι έχω πει που έχω ξεπεράσει τα όρια κι έχω προσβάλει τον άνθρωπο; Βγήκε ο Θέμης Γεωργαντάς στο Πρωινό και είπε “Έχω σοκαριστεί! Είναι τόσο προσβλητικό! Και είναι αγενέστατη”! Είπα κάτι για την οικογένειά της; Είπα κάτι για το ήθος της; Είπα κάτι για το IQ της; Είπα ότι δεν ταιριάζει στο show! Θεωρώ ότι μια κοπέλα πιπεράτη ταιριάζει περισσότερο σε ένα show σαν κι αυτό από μια κοπέλα γλυκιά».

Ωστόσο, η Κατερίνα Ζαρίφη επενέβη και είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα ήταν λάθος η αντίδραση της Δούκισσας που έλεγε “Δεν με ενδιαφέρει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”. Όχι, σε ενδιαφέρει, γι’ αυτό είσαι στην τηλεόραση. Ήταν σε μεγάλο εκνευρισμό».

Στη συνέχεια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πρόσθεσε: «Αν ήθελε να με πει αγενή ο Θέμης Γεωργαντάς, να έλεγε “είναι αγενής γιατί την είπε με τον τάδε χαρακτηρισμό” […] Για μένα είναι πολύ πιο προσβλητικό να κάνεις μια συνέντευξη και να ρωτάς επίμονα για την προσωπική ζωή του άλλου, κάτι που το έχουν κάνει όλοι – από τον Γιώργο Λιάγκα μέχρι τη βραδινή εκπομπή του Κωστόπουλου. Εγώ τι είπα; Ότι δεν ταιριάζει στο show και μάλιστα εξήγησα για ποιον λόγο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα