Όλοι οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbizz έδωσαν το παρών στην παράσταση «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα…», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου, στο Ηρώδειο, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Το μουσικό σκέλος του αφιερώματος επιμελείται ο κορυφαίος συνθέτης και συνεργάτης της Μελίνας Μερκούρη, Σταύρος Ξαρχάκος.

Ο φακός του govastileto.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε. Ανάμεσά τους οι: Σμαράγδα Καρύδη,  Θοδωρής Αθερίδης, Πριγκίπισσα Ειρήνη, Φωκάς Ευαγγελινός, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Άννα Νταλάρα, Σία Κοσιώνη, Ντίμης Κρίτσας, Ζέτα Δούκα, Μαρίνα και Κώστας Λαλιώτης με την κόρη τους,Νίκη κ.α.

Μετά το τέλος της παράστασης η δημοφιλής ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στα παρασκήνια μαζί με τον φίλο και συνάδελφό της, Θοδωρή Αθερίδη, για να συγχαρεί από κοντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μπορεί η Σμαράγδα και ο Σταύρος να μην είναι ζευγάρι, αλλά διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Και αφού τον αγκάλιασε, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, στη συνέχεια ακολούθησε μία συζήτηση για την παράσταση.

Δείτε τις λαμπερές παρουσίες στο Ηρώδειο στην παράσταση «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα…»

[doptg id=”550″]