Η 58χρονη Τζούλη Μασίνο, γεννήθηκε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε στη Φλόριντα. Από 3 ετών τραγουδούσε καθώς ο προππάπους της ήταν ψάλτης, ο παππούς ντράμερ και ο θείος της στιχουργός του Φρανκ Σινάτρα.

Όπως εξομολογείται στο περιοδικό you στην Ελλάδα αποφάσισε να έρθει, σε μια δύσκολη για εκείνη περίοδο. «Ο άντρας μου, που ήταν Ιταλός πέθανε δυο χρόνια μετά το γάμο μας και η δουλειά μου δεν προχωρούσε όπως θα ήθελα».

Μια επαγγελματική πρόταση του τραγουδιστή Φίλιππου Νικολάου, την φέρνει στην Ελλάδα. «Ήρθα το 1983 και εμφανίστηκα μαζί του στη Νεράϊδα. Στη συνέχεια συνεργάστηκα με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Γιώγος Ζαμπέτας, η Άννα Βίσση, Η Ρίτα Σακελλαρίου».

Στην Ελλάδα η Τζούλη Μασίνο παντρεύεται για δεύτερη φορά, έναν Έλληνα παραγωγό, αλλά έπειτα από δυο χρόνια χωρίζει. Δεν ταίριαζαν, όπως η ίδια εξηγεί.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. «Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2009 είπα «τέρμα δεν θέλω να συνεχίσω έτσι και έβαλα στόχο την απώλεια 30 κιλών. Μέχρι στιγμής έχω χάσει 24» αποκαλύπτει.  Πώς τα κατάφερε ; Για πρωινό έτρωγε κορν φλέικς με γάλα ή καφέ ή τυρί cottage με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη ή μισή μπανάνα με γιαούρτι άπαχο με κανέλα. Το δεκατιανό της ήταν αμύγδαλα και ένα γιαούρτι χωρίς λιπαρά ή κάποιο φρούτο. Το μεσημεριανό της ήταν σάντουιτς με γαλοπούλα και τυρί με λίγα λιπαρά ή σάντουιτς με τόνο και ντομάτα. Το δεκατιανό ήταν σάντουιτς όπως το μεσημέρι ή ένα γιαούρτι άπαχο ή φρούτο ή αμύγδαλα. Το βραδινό είχε κοτόπουλο ή μπριζόλα ή μπιφτέκι από κοτόπουλο ή ψάρι, όλα μαγειρεμένα στην σχάρα  ή στον φούρνο με λίγο λάδι και συνοδευμένα από λαχανικά , ρύζι ή πατάτες.

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει μπότοξ; «Είμαι 58 χρόνων και δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε πλαστικές, ούτε μπότοξ. Στο μέλλον δεν ξέρω» ήταν η απάντησή της.

 Η Τζούλι Μασίνο 24 κιλά πιο αδύνατη

masino you1

 

masino you2

 

masino you3