Η μελαχρινή ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό “Glow” της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε τα συναισθήματά της, όταν βλέπει πρωτοσέλιδα για την προσωπική της ζωή.

Γελάω, διότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι δε θέλησα ποτέ να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητα αυτής της σχέσης προς όφελος της δουλειάς μου, για τον απλούστατο λόγο ότι δε δουλεύω στην ελληνική αγορά, δε βγάζω λεφτά στην Ελλάδα και δε μ’ ενδιαφέρει να προκαλέσω τα media. Κατά δεύτερον, τον Δημήτρη τον γνώρισα αφού είχε ήδη χωρίσει με την προηγούμενη σχέση του, οπότε δε διέλυσα καμία σχέση! Δε θέλω να μιλάω δημόσια για την προσωπική μου ζωή“.

τονια2

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγάπη της στα ζώα. “Έχω μεγάλο πάθος με τα ζώα. Να φανταστείς ότι δεν τρώω κρέας γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθάω τ’ αδέσποτα και τελευταία δραστηριοποιούμαι με τη φιλοζωική ομάδα της Μυκόνου. Όλοι έχουμε στο νου μας το γκλαμουράτο νησί με τα parties και τα σκάφη, όμως, το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πραγματικά τεράστιο. Η κατάσταση είναι τραγική και δεν υπάρχει καμία μέριμνα γι’ αυτά τα ζώα από τις τοπικές αρχές. Μαζί με κάποια άλλα άτομα, λοιπόν, χρησιμοποιούμε τα μίλια μας από τις αεροπορικές εταιρίες προκειμένου αυτά τα ζώα να φύγουν στο εξωτερικό και να πάνε σε καλά χέρια“.