Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Τήνο, όπου διατηρούν εξοχική κατοικία, πάντα με τον μικρό τους γιο, τον Γιάννη.

Εκτός από τις καθημερινές τους βουτιές στις όμορφες παραλίες του κυκλαδίτικου νησιού, οι δυο τους είναι λάτρεις των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello απαθανάτισε τον Γιώργο Λιάγκα σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού να επιδίδεται στο τένις, κάτι το οποίο αγαπά πολύ και μάλιστα, ασχολείται με αυτό όχι μόνο στις διακοπές, αλλά και στην Αθήνα. Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά όταν δεν ακολουθεί τον σύζυγο στο γήπεδο, φροντίζει να είναι μία άψογη μαμά και νοικοκυρά, αφού όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ασχολείται με το άπλωμα των ρούχων του μονάκριβου γιου της.

Το ζευγάρι επιστρέφει στην Αθήνα την Κυριακή, αφού τη Δευτέρα ο Γιώργος Λιάγκας ξεκινά και πάλι τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ο Γιώργος και η Φαίη θα ξεκινήσουν τις πρώτες συναντήσεις με τους συνεργάτες τους, ώστε να συζητήσουν για τις νέες ενότητες που θα εντάξουν στην εκπομπή, αφού σκοπεύουν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης σε αυτή.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας στην Τήνο, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα

[doptg id=”471″]