Για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μίλησε η Φαίη Σκορδά στη Real Life, αποκαλύπτοντας το φύλο του μωρού και το όνομα που θα του δώσουν.

 

«Περιμένουμε τον Δημήτρη μας!» είπε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας ότι θα δώσουν στο δεύτερο γιο τους το όνομα του πατέρα της και εξήγησε: «Δεν με απασχόλησε καθόλου αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι καλά».

Όσο για τους λόγους που άργησε να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της: «Η μητρότητα και η εγκυμοσύνη είναι πολύ ευαίσθητα θέματα, που απαιτούν σοβαρότητα και σεβασμό. Όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι και τώρα ήθελα να περάσει ο πρώτος καιρός, το πρώτο τρίμηνο, για να αισθανθώ μεγαλύτερη σιγουριά και να μοιραστώ τη χαρά μας» είπε.

Τέλος, σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Φαιή Σκορδά σχολίασε: «Στον Γιάννη έβαλα τα περισσότερα τους δυο τελευταίους μήνες. Θυμάμαι, ότι είχα μια τεράστια κοιλιά με δυο λεπτά ποδαράκια από κάτω. Όταν η ζυγαριά έδειξε 27 κιλά παραπάνω, απλώς σταμάτησα να ζυγίζομαι.  Είναι ένα θέμα που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου».