Με αφορμή την επιστροφή της στη δισκογραφία, η Χριστίνα Μαραγκόζη μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Αντώνη Βαρδή, και στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε την τραγουδίστρια αν κρατάει τη γλυκύτητα εκείνων των χρόνων που υπήρξε παντεμένη με τον Αντώνη Βαρδή, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, είπε: Επαγγελματικά ναι, υπάρχει αυτή η γεύση. Ήμουν στην αρχή της καριέρας μου, νέα τραγουδίστρια και εκείνος ήδη καταξιωμένος. Είναι σπουδαίος συνθέτης. Αν έχουμε 5-6 συνθέτες πραγματικά μεγάλους στην Ελλάδα, είναι μέσα σε αυτούς. Με αγγίζουν πολύ τα τραγούδια του” .

Η Χριστίνα Μαραγκόζη δε δίστασε να σχολιάσει και την πρόσφατη περιπέτεια που είχε ο μεγάλος μας ερμηνευτής με την υγεία του, λέγοντας: “Έχω περάσει δέκα χρόνια από τη ζωή μου μαζί με τον Αντώνη και δεν σας κρύβω πως έχω στεναχωρεθεί. Με ενδιαφέρει να είναι καλά, εύχομαι σύντομα να ξεπεράσει αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είχε και στο παρελθόν μία περιπέτεια με την υγεία του στην αρχή του γάμου μας, αλλά είχαν πάει όλα καλά. Μακάρι και τώρα να συμβεί το ίδιο”.