Η Χρύσπα μίλησε στο περιοδικό «Like» για τις κρίσεις βουλιμίας που αντιμετώπιζε, αποκάλυψε τον τρόπο που τις ξεπέρασε και μοιράστηκε το πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής της.

Για το πως αντιμετώπισε τη βουλιμία: «Ξύπνησα μια μέρα και είπα στον εαυτό μου “Δεν πάει άλλο!”. Έτσι πήρα τις συμβουλές ενός ειδικού και απευθύνηθηκα σε κάποιον διαιτολόγο-διατροφολόγο. Άλλαξα τις διατροφικές μου συνήθειες, έφτιαξα το πρόγραμμά μου και πρόσεξα πολύ τη διατροφή μου. Έτσι κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά, έκανα καλό στο σώμα και στον οργανισμό μου, στην υγεία μου και στον ίδιο μου τον εαυτό» δήλωσε, ενώ σχετικά με τις αυξομειώσεις του βάρους της, κάτι που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν, ανέφερε: «Οι αυξομειώσεις που είχα παλαιότερα οφείλονταν στα βουλιμικά επεισόδια που αντιμετώπιζα. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεπεράσω αυτά τα προβλήματα και έχω γίνει λιγότερο αυστηρή με τον εαυτό και το σώμα μου».

Τι πρόγραμμα διατροφής ακολουθεί σήμερα: «Η διατροφή μου περιλαμβάνει αρκετή και καθαρή πρωτεΐνη, όπως το λευκό κρέας, το ψάρι, πολλά φρούτα και λαχανικά, 2-3 φορές την εβδομάδα όσπρια, αλλά και ξηρούς καρπούς -ειδικά φυστίκια Αιγίνης. Αποφεύγω να καταναλώνω πολλά τυριά, τηγανιτά, αλκοόλ και κενές θερμίδες γενικά».

Παράλληλα με τη διατροφή, η Χρύσπα αποκάλυψε και τη γυμναστική που προτιμά: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι άνθρωπος του γυμναστηρίου. Κατά περιόδους κάνω πιλάτες, γιόγκα, χορό, ή κάποια άλλη άσκηση».