Η Χριστίνα Λαμπίρη, που φέτος κάνει μία νέα αρχή μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Star, πλέον βρίσκεται στον ΣΚΑΪ με δική της εκπομπή, μίλησε για το τηλεπτικό της διαζύγιο με το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της στέρησε η δημοσιότητα.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μιλώντας για το «διαζύγιό» της από τον σταθμό που την ανέδειξε, είπε χαρακτηριστικά: «Θα αρκεστώ στο ότι κάθε διαζύγιο έχει τα ζόρια του και τα προβλήματά του. Σήμερα είναι μία άλλη μέρα κι έχω αποφασίσει να μιλάω μόνο για καινούργια και φρέσκα πράγματα. Είμαι τόσο ορεξάτη γι’ αυτό που πάμε να ξεκινήσουμε στον ΣΚΑΪ που δεν θέλω να κάνω καμία αναφορά στο παρελθόν. Άλλωστε, όλα τα πράγματα στη ζωή μας κάποια στιγμή τελειώνουν».

 

lampirimpanio

 

Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που δίνει η Χριστίνα Λαμπίρη στη διαπίστωση ότι πρόκειται για το μόνο πρόσωπο από το Star που πήρε μαζί του στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Μαλέλης.

Είναι ο άνθρωπος που με προίκισε με πάρα πολύ σημαντικές γνώσεις σχετικά με αυτή τη δουλειά, γι’ αυτό τον αποκαλώ “δάσκαλο”. Κοντά του διδάχθηκα τηλεόραση πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Στον Σταμάτη Μαλέλη χρωστάω το 90% της καριέρας μου“, πρόσθεσε.

Όσο για το τι είναι αυτό που της έχει στερήσει η δημοσιότητα, η Χριστίνα με απόλυτη ειλικρίνεια λέει: “Τα μπάνια στη θάλασσα. Τα τελευταία 12 χρόνια λόγω των παπαράτσι κάνω μπάνιο μόνο εκτός Ελλάδας, γι’ αυτό δεν υπάρχει πουθενά φωτογραφία μου με μαγιό. Δεν θέλω να με δω σε κανένα έντυπο ξαπλωμένη στην παραλία“.