Η εκρηκτική τραγουδίστρια του «The Voice» μιλάει για την εμπειρία της, την καρίερα που ονειρεύεται και τον έρωτα που δεν έχει ζήσει ακόμα.

Καταφέρατε και φτάσατε μέχρι τον ημιτελικό του «The Voice». Ποια είναι τα συναισθήματά σας;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν φανταζόμουν ότι στα 19 μου χρόνια θα μπορούσα να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό και όμορφο.

Η Δέσποινα Βανδή σάς πιστεύει και το έχει αποδείξει περίτρανα. Πώς είναι η συνεργασία μαζί της;

Η συνεργασία μου με τη Δέσποινα είναι ό,τι καλύτερο μού έχει συμβεί στη ζωή μου. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω ότι αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Δίνω συνεχώς τον καλύτερό μου εαυτό για να την κάνω περήφανη τόσο όσο κάνω εμένα και την οικογένειά μου.

Πολλοί λένε ότι τη θυμίζετε στα πρώτα της βήματα. Τι είδους καριέρα θα θέλατε να ακολουθήσετε;

Δεν μπορώ να σκεφτώ και να βάλω ετικέτα τι είδους καριέρα θα επιθυμούσα να κάνω. Σαφώς και θαυμάζω την πορεία της Δέσποινας Βανδή. Μακάρι και εγώ όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε στο show να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε μια αξιόλογη πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

Οι γονείς σας ήταν από την αρχή σύμμαχοι στην απόφασή σας να γίνετε τραγουδίστρια ή είχαν ενδοιασμούς;

Οι γονείς μου πάντα με στήριζαν στο όνειρό μου. Επειδή όμως από μικρή αγαπούσα το τραγούδι, με συμβούλευαν πρώτα να καλλιεργηθώ ως άνθρωπος και να ακολουθήσω τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο. Μου είχαν από την αρχή εμπιστοσύνη ότι θα μπορέσω να συνδυάσω τις σπουδές μου με το τραγούδι.

Πόσες φορές έχετε ερωτευτεί πραγματικά μέχρι σήμερα;

Δεν νομίζω ότι έχω ερωτευτεί αληθινά ακόμη.

Είστε μια αντικειμενικά πολύ όμορφη γυναικά. Πόσο σας απασχολεί η εξωτερική σας εμφάνιση;

Δεν μπορώ να πω ότι με απασχολεί σε υπερβολικό βαθμό η εξωτερική μου εμφάνιση. Για παράδειγμα δεν πρόκειται να βαφτώ για να πάω μια βόλτα με τη φίλη μου. Μου αρέσει όμως να γυμνάζομαι γιατί με βοηθάει να έχω εσωτερική ηρεμία. Και με αυτό τον τρόπο μπορώ να τρώω ό,τι μου αρέσει μιας που είμαι λάτρης του φαγητού.