Η 28χρονη ηθοποιός Amanda Seyfried πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού «W», για το τεύχος Απριλίου, με τα εσώρουχά της και τις καουμπόικες μπότες της κι έκλεψε την παράσταση.

Όπως μπορείτε να δείτε η Amanda που δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο σέξι στιγμιότυπα, τα κατάφερε και με το παραπάνω!

amanda2

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε και για τις σέξι σκηνές που έχει κάνει στο παρελθόν με συμπρωταγωνιστές της, λέγοντας πως δεν είναι και τόσο δύσκολο  να ερωτευτείς συνάδελφο σου: «Οι σεξουαλικές σκηνές είναι τέλειες στις ταινίες. Πολλοί συμπρωταγωνιστές μου, ήταν ωραίοι άνδρες, στην ηλικία μου, οι οποίοι είναι άξιοι σεβασμού. Επομένως γιατί να μην κάνω σχέση με κάποιον απ’ αυτούς; Δεν θα προσποιηθώ πως όλο αυτό μου είναι ευχάριστο! Όταν είσαι νέος άλλωστε, δεν είναι δύσκολο να γίνεις ζευγάρι με κάποιον συμπρωταγωνιστή σου. Δεν είναι πάντα η τέλεια ιδέα, αλλά το όλο “σενάριο” είναι πολύ ρομαντικό!».

amanda

Εκτός πάντως από τις “καυτές” σκηνές με τους συμπρωταγωνιστές της, η 28χρονη ηθοποιός απόλαυσε και το φιλί στο στόμα με τη Scarlett Johansson, το οποίο της άρεσε, θεωρώντας το πολύ σέξι , αφού όπως είπε η ίδια ανακάλυψε πως με την Scarlett φιλάνε με τον ίδιο τρόπο!

amanda4