Η Beyonce επέστρεψε με ένα βιντεοκλίπ που θα συζητηθεί! Η ζουμερή Beyonce για τις ανάγκες του “Pretty hurts” υποδύεται ένα κορίτσι που παίρνει μέρος συνεχώς σε διαγωνισμούς ομορφιάς

Το νέο της κλιπ που υπογράφει η Ελληνοαμερικανίδα Μελίνα Ματσούκα αποτελεί μια σκληρή κριτική στον κόσμο της μόδας και στα στερεότυπα της ομορφιάς.

beyonce2

«Η ομορφιά πονάει, το μέσα μας είναι που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση», λέει με το τραγούδι της η διάσημη τραγουδίστρια και με απίστευτο ρεαλισμό αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα του λαμπερού κόσμου της μόδας.

beyonce3

Το άγχος των μοντέλων για να παραμείνουν αδύνατα με κάθε θυσία αναδεικνύονται μέσα από το νέο βιντεοκλίπ της Queen Bee. Δείχνει μέχρι και ένα κορίτσι που τρώει βαμβάκι για να κοροϊδέψει το στομάχι της, θέλοντας έτσι να περάσει τα δικά της μηνύματα.

beyonce1

«Το βιντεοκλίπ αντιπροσωπεύει όλα όσα περνούν οι γυναίκες για να αντιμετωπίσουν τις πιέσεις που ασκεί πάνω τους η κοινωνία. Ήθελα να ασκήσω κριτική στον κόσμο του ανταγωνισμού. Κάποια πράγματα που κάνουν νέες γυναίκες πραγματικά μου σπαράζουν την καρδιά», δήλωσε η Beyonce που καμαρώνει για τις καμπύλες της και φροντίζει κάθε φορά να τις τονίζει.

Beyoncé – Pretty Hurts