Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες το βίντεομε την απίστευτη επίθεση της αδελφής της Beyonce στον Jay- Z, το οποίο συνέβη να θυμίσουμε όταν οι τρεις τους έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη. Με το που μπήκαν στο ασανσέρ, οι κάμερες -που το κατέγραψαν- δείχνουν τη Solange να επιτίθεται στον Jay-Z, ρίχνοντας του μέχρι και κλωτσιές!

Σήμερα η Beyonce “απάντησε” με τον τρόπο της μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια με τέσσερις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram έδειξε τη στήριξη στην αδελφή της Solange μετά το συμβάν.  Και στις τέσσερις φωτογραφίες η Beyonce και η Solange εμφανίζονται αγκαλιασμένες, χαμογελαστές και χαρούμενες από αγαπημένες στιγμές του παρελθόντος.

be2

be5

be3

be1

Την ίδια ώρα πληροφορίες της ιστοσελίδας TMZ αναφέρουν ότι η Solange και ο Jay Z τα βρήκανε μετά τον καβγά τους, καθώς εθεάθησαν να ψωνίζουν κοσμήματα σε κοσμηματοπωλείο του Μανχάταν.

Από την άλλη μετά το απίστευτο περιστατικό ο ξένος Τύπος έχει πάρει “φωτιά” και κάνει λόγο για κρίση στον γάμο της Beyonce με τον Jay-Z . Μάλιστα η τραγουδίστρια φαίνεται πως προχώρησε μέχρι και σε επέμβαση, για να αφαιρέσει το τατουάζ της με τον αριθμό “IV” που είχε στο δάχτυλό της.

Beyoncé-Knowles

Το IV, δηλαδή 4 συμβολίζει τις ημερομηνίες των γενεθλίων τους αλλά και την ημέρα που παντρεύτηκαν. Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες, εμφανίζεται μια ουλή στο δάχτυλο που κάποτε βρισκόταν το τατουάζ.

beyoncet