Η Gwyneth Paltrow και ο frontman των «Coldplay», Chris Martin δεν είναι πια μαζί!  Το ζευγάρι, όπως έγραψε το govastileto.gr αποφάσισε μετά από δέκα χρόνια γάμου να χωρίσει, ωστόσο σε ανακοίνωση του, τόνισε ότι το διαζύγιο είναι φιλικό, ότι αγαπιούνται, και το κυριότερο πως παραμένουν οικογένεια πάνω από όλα.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία το πρώην ζευγάρι πριν από λίγους μήνες πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης στις Μπαχάμες μαζί μετα δύο του παιδιά, ενώ τίποτα ανάμεσα τους δεν μαρτυρούσε πως ο γάμος τους περνά σοβαρή κρίση.

paltrow

Το ίδιο καταλαβαίνει κανείς και στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση τον Ιανουάριο. Η 41χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος frontman των «Coldplay», είχαν δώσει το «παρών» σε gala για τα θύματα του τυφώνα της Αϊτής στο Beverly Hills, δείχνοντας πολύ «κοντά» ο ένας στον άλλον.

paltrow2

Μάλιστα πολλοί είχαν σχολιάσει τότε πως έδειχναν πολύ ερωτευμένοι, με το χαμόγελο να μην φεύγει στιγμή από τα χείλη τους.

paltrow3

Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλο!Ο Chris Martin για να επισφραγίσει το… χωρισμό τους, έκανε δώρο στην Gwyneth Paltrow ένα πίνακα της Mila Furstova, ο οποίος απεικονίζει την πτήση ενός πουλιού, με τον πίνακα να συμβολίζει τη νέα κατάσταση στη ζωή τους.