Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια εφαρμογή- παιχνίδι για κινητά με πρωταγωνίστρια την Kim Kardashian. Το παιχνίδι ονομάζεται Kim Kardashian: Hollywood και έχει αποκτήσει ήδη χιλιάδες υποστηρικτές. Ο κάθε παίκτης μπορεί να φτιάξει τη δική του περσόνα και να την κάνει προοδευτικά μεγάλη star του Χόλυγουντ μέσα από διάφορες δοκιμασίες. Η Kim εμφανίζεται σε πολλά σημεία του παιχνιδιού και γίνεται η καλύτερη φίλη του κάθε παίκτη, ενώ παρουσιάζεται με πολλά outfits που έχει φορέσει και στην πραγματική ζωή.

Η τηλεπερσόνα, που έχει «ντύσει» με την πραγματική φωνή της το παιχνίδι, δήλωσε ενθουσιασμένη με το νέο της εγχείρημα και μάλιστα μόλις πριν από μερικές ώρες έγραψε στο προσωπικό της προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Βλέπω ότι σας αρέσει η νέα μου εφαρμογή- παιχνίδι. Με κάνετε πολύ χαρούμενη. Δούλεψα πολύ σκληρά πάνω σε αυτό και μ’ αρέσει πολύ που το απολαμβάνετε».

Her favourites! Kim Kardashian shared some of her beloved looks from her mobile game Hollywood on Monday

From the streets to the screen: The star showed how the game features outfits she has actually worn in real life

From the streets to the screen: The star showed how the game features outfits she has actually worn in real life

Sassy: One of her looks was a long-sleeved white peplum blouse and black leather mini skirt

'Excited about this new project!' In the game, the 33-year-old reality star used her Razzie Award-winning talents to deliver flat line readings like: 'I love your style,' 'I love that on you,' and 'I'm so excited'

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του παιχνιδιού: