Μόνο κρίση δεν περνάει η Lady Gaga με τον αγαπημένο της, Taylor Kinney, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό , Cameron Diaz, να έχει μπει ανάμεσα τους. Με αφορμή τα γενέθλια του 32χρονου Kinney που είναι στις 15 Ιουλίου, η Lady Gaga παρήγγειλε στον σχεδιαστή Damien Hirst μια τσάντα πλάτης, αποκλειστικά φτιαγμένη για τον αγαπημένο της!

Πρόκειται για ένα μοναδικό σχέδιο, για το οποίο η 27χρονη star, έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ 44.000 ευρώ,  μιας και έχουν φτιαχτεί μόνο 12 ίδιες. Βλέπετε, ο Kinney είναι λάτρης των τσαντών πλάτης, και η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να μην του αγοράσει μια.

 

gagatsa3

 

Ο 32χρονος ηθοποιός, που δεν είναι fan των γρήγορων αμαξιών ή των ακριβών σπιτιών, αλλά είναι πολύ πρακτικός, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως «αν κάποιος με αγαπά πραγματικά, καλύτερα να μου αγοράσει μια τσάντα πλάτης. Βλέπετε εγώ δεν έχω πολύ γούστο σε αυτά. Θα την έχω για όσο καιρό δεν την χάσω ή δεν μου την κλέψουν, όπως συνηθίζεται».

 

gagatsanta

Η Gaga όμως, έβαλε και άλλο βαθιά το χέρι στην τσέπη καθώς εκτός από την “φτηνή” αυτή τσάντα, αγόρασε και ένα ταξίδι για τον Taylor, προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένεια του στο Σικάγο.