«Καταφέραμε με τον Ashton να το κρύψουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα Είναι εκπληκτική εμπειρία!» δήλωσε η Mila Kunis στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, όπου ήταν καλεσμένη.

Και πρόσθεσε πως περιμένουν το μωρό τους σε λίγο καιρό από τώρα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φύλο του, αν και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να περιμένει κοριτσάκι.

kunis3

Στη συνέχεια η 30χρονη ηθοποιός μίλησε και για τις λιγούρες της, λέγοντας πως: «Είμαι πολύ στερεοτυπική. Τρώω όλη τη μέρα ξινό λάχανο! Ο Ashton που είχε υπολογίσει νωρίτερα πως θα έχω λιγούρες, εφοδίασε το δεύτερο ψυγείο μας με “περίεργα” φαγητά!, όπως για παράδειγμα πίκλες, σαρδέλες και παγωτά!»

kutsi

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο 36χρονος αρραβωνιαστικός της και πατέρας του παιδιού της, μαθαίνει Ρώσικα, αφού η Mila είναι από την Ουκρανία, ώστε το παιδί τους να ανατραφεί και να μεγαλώσει με δυο γλώσσες.

Τέλος, δεν έκρυψε πως σχεδιάζει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό και πως σκέφτεται να το κάνει με τη βοήθεια μαίας, εκτός κι αν προκύψει κάτι επείγον ή κάτι πάει λάθος.

Δείτε το βίντεο: