Μπορεί για τις περισσότερες γυναίκες, η σκέψη του να βάλουν το ίδιο φόρεμα που φορούσαν στα 21 τους χρόνια να είναι σχεδόν αδιανόητη, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για τη Naomi Campbell.

Συγκεκριμένα η Naomi Campbell έκανε ένα flash back στο παρελθόν της μόδας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, φορώντας το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει δύο δεκαετίες πριν.

Το 43χρονο supermodel  πραγματικά εντυπωσίασε με αυτό το τολμηρό  Atelier Versace ρούχο,  καθώς πόζαρε στο κόκκινο χαλί ενός Gala στη Νέα Υόρκη.

Η Naomi Campbell στα 43 της με το Versace φόρεμά της

naomiforema2

Δύο δεκαετίες αργότερα, η Naomi φαινόταν εξίσου εντυπωσιακή, αλλά επέλεξε ένα πιο ώριμο στυλ με απλά χρυσά κοσμήματα και ένα κομψό κούρεμα.

Η Naomi Campbell στα 22 της με το Versace φόρεμά της

naomiforema3

Παρόλο που είναι 43 ετών, παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, παγκοσμίως, και μετά από μια καριέρα που εκτείνεται σχεδόν 30 χρόνια, μπορεί ακόμα να διεκδικεί αστρονομικά ποσά σαν αμοιβή για τις εμφανίσεις της στην πασαρέλα.

Και ενώ μπορεί να ήταν γενετικά ευλογημένη με ένα γρήγορο μεταβολισμό και μια νεανική εμφάνιση  που οι περισσότερες γυναίκες μπορούν μόνο να ονειρεύονται, η Naomi παραδέχθηκε ότι τηρεί μια αυστηρή δίαιτα και έντονη σωματική άσκηση για να διατηρήσει την απίστευτη σιλουέτα της.

Όταν Naomi θέλει να χάσει γρήγορα κιλά, αποτοξινώνει τον οργανισμό της καταναλώνοντας μόνο ένα κοκτέιλ από σιρόπι σφενδάμου, πιπέρι καγιέν, χυμό λεμονιού και νερό.