Η διάσημη ηθοποιός Sofia Vergara, με τις “πλούσιες” καμπύλες, λίγες μέρες μετά την αναχώρησή της από την χώρα μας, αποφάσισε να εγκαταλείψει τα «κλασσικά» καστανά μαλλιά της, για ένα πιο καλοκαιρινό look.

 

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε χθες με ξανθιά κόμη. Η Sofia Vergara αποφάσισε να μας “συστήσει” τη νέα της εμφάνιση σε εστιατόριο του Λος Άντζελες. Παρά το casual ντύσιμό της και παρότι έμοιαζε να έρχεται από το γυμναστήριο, δεν παρέλειψε το έστω ελαφρύ μακιγιάζ της.

«Είμαι Λατίνα. Βάφομαι ό,τι και να γίνει, είναι αυτόματο. Κάνω μπάνιο, φτιάχνω τα μαλλιά μου και βάφομαι. Για μένα είναι όπως το ξύρισμα, δεν πιστεύω στο φυσικό λουκ», είχε πρόσφατα δηλώσει σε περιοδικό και συμπλήρωσε: «Το κραγιόν φωτίζει το πρόσωπό σου. Εκτός κι αν είσαι η Gisele Bündchen ή 19 χρονών, κάτι χρειάζεσαι…».

Το νέο ξανθό look της Sofia Vergara

SofiaVergarajanthia1

 

SofiaVergaraksanthia2

Η διάσημη σεξοβόμβα όπως φαίνεται έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, μετά τις χαλαρωτικές διακοπές της στην Ελλάδα. Από την άλλη φαίνεται πως η χώρα μας της λείπει, ή πιο σωστά τα  ελληνικά εδέσματα και συγκεκριμένα το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι!

Απόδειξη; Η φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ρωτώντας απεγνωσμένα τους φαν της πού μπορεί να το βρει στην Αμερική.

Η Sofia Vergara ψάχνει στην Αμερική το ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι

vergaragiaourti