To govastileto.gr βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα» στο Baraonda και κατέγραψε όλα όσα έγιναν, ενώ πολλοί ήταν οι φίλοι και οι συνέδελφοί του που έδωσαν το παρών στη βραδιά. Ανάμεσά τους οι: Τάμτα, Αμαρυλλίς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stan, Ειρήνη Παπαδοπούλου και άλλοι.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του “Πρωινό” και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτα και δε δίστασε να προβεί σε αποκαλύψεις.

«Είμαι μόνος. Μακάρι να παρουσιαστεί κάποια κοπέλα που να την ερωτευτώ και να θέλω να είμαι μαζί της» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ συμπλήρωσε: «Μέχρι κάποια ηλικία αναζητούσαμε το τέλειο. Μόλις καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει τέλειο, σιγά σιγά αρχίζουμε να κόβουμε από αυτά που ζητάμε. Είμαι κι εγώ σε αυτή τη διαδικασία, προσπαθώ να προσαρμοστώ».

Όσο για το πώς είναι ο ίδιος, όμως, μέσα σε μία σχέση; «Όταν χρειαστεί να είμαι ρομαντικός, είμαι. Αν χρειαστεί να είμαι λίγο πιο σκληρός με κάποια κατάσταση, θα είμαι. Πάντως δεν είναι του στυλ μου να τρώω παντόφλα στις σχέσεις μου» παραδέχτηκε ο Παντελής Παντελίδης.

 

Δείτε φωτογραφίες από τη παρουσίαση δίσκου του Παντελή Παντελίδη

[doptg id=”966″]

Δείτε όσα είπε ο Παντελής Παντελίδης