Μια ευτυχισμένη οικογένεια είναι ίσως ο υπότιτλος ο οποίος θα μπορούσε να συνοδέψει την οικογένεια του Θανάση Ευθυμιάδη και της Άνας Ντιμιτρίεβιτς. Άλλωστε, μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, όπως λέει η λαϊκή ρήση και βρίσκει αντάξια εφαρμογή στην οικογένειά τους. Χαμηλών τόνων και οι δύο ηθοποιοί, απολαμβάνουν στο έπακρο τα χάδια και τα χαμόγελα των παιδιών τους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πριν από λίγες ημέρες όμως, ο φωτογραφικός φακός του HELLO! τους απαθανάτισε σε ευτυχισμένες και ήρεμες οικογενειακές στιγμές, σε αθλητικό συγκρότημα στα βόρεια προάστια. Οι γονείς μαζί με τις δύο τους κόρες, Ζωή και Σόφη, έφθασαν νωρίς το απόγευμα στην πισίνα του συγκροτήματος, ώστε να απολαύσουν τις βουτιές και τα παιχνίδια.

Οι μικρές μπαινόβγαιναν στην πισίνα και τα γέλια τους ακουγόντουσαν σε όλο το χώρο. Τόσο ο Θανάσης Ευθυμιάδης όσο και η Άνα Ντιμιτρίεβιτς, έδειχναν κάθε λεπτό την προσοχή και την προσήλωσή τους στα παιδιά τους γελώντας αυτοί μαζί τους.

Το ζευγάρι θέλει κάθε χρόνο να περνά τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί και να μη δουλεύουν σε κάποια θεατρική παράσταση, προκειμένου ν’αναπληρώνουν το χρόνο, τον οποίο τους στερεί ο χειμώνας μέσα από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε φωτογραφίες

euthimiadis1

euthimiadis2

euthimiadis3