Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είναι ο «Ελενίτσας», πρωταγωνιστής της διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας αλλά και ο sexy γεωπόνος από την σειρά του Mega «Κάτω Παρτάλι», το σίριαλ  που «σπάει» ταμεία!

Είναι αλήθεια ότι ο νεαρός ηθοποιός έχει βρει διέξοδο στο Θεό; Και αν ναι, έχει σκεφτεί να τα παρατήσει όλα και να μπει σε μοναστήρι;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You» δίνει την δική του αλήθεια και βάζει στη θέση τους, τους δημοσιογράφους!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του…

Ο Ντοστογιέφσκι θέτει πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τη θρησκεία, ενώ εσύ έχεις μιλήσει ανοικτά για τη διέξοδο που έχεις βρει στον Θεό. Σου έχει περάσει η σκέψη να τα παρατήσεις και να μπεις σε μοναστήρι;

Διέξοδο δεν έχω βρει στον Θεό, ούτε θα τα παρατήσω για να πάω σε μοναστήρι. «Η τρίχα γίνεται τριχιά» τις περισσότερες φορές και εσείς οι δημοσιογράφοι – εσκεμμένα ή μη –τα γράφετε ενίοτε όπως θέλετε, χωρίς βέβαια να κρατώ κακία, αλλά είναι κάτι που νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει.

Αλλιώς γράψτε τη συνέντευξη μόνοι σας, δεν χρειάζεται να παιδευόμαστε αμφότεροι. Η ζωή σε σχέση με την αγάπη δεν είναι διέξοδος αλλά τρόπος ζωής  και το να πιστεύεις πίσω απ΄ αυτό που φαίνεται, μόνο μπροστά μπορεί να σε πάει. Όποιος έχει αυτιά για να ακούει ας ακούει.

Όσο για το μοναστήρι… Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να είναι μοναχός κάποιος ανάμεσα στο πλήθος; Την σχέση σου με τον εαυτό σου μπορείς ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε να την δουλέψεις. Ηρεμία χρειάζεται.