Οι αλλεπάλληλοι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε νυχτερινά κέντρα δεν έχουν σταματημό. Μετά τον Αντώνη Ρέμο, τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Πάνο Κιάμο, τώρα και η Πάολα.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη της εμφάνιση στη Χαλκιδική.

Μέσω Facebook, το beach bar που θα φιλοξενούσε την τραγουδίστρια σήμερα 14 Αυγούστου ανακοίνωσε πως η εμφάνιση δεν θα γίνει.

«Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που διαμορφώθηκαν στη Χαλκιδική το τελευταίο χρονικό διάστημα, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε το live της Πάολα. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας», έγραψαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στο Facebook, ξεσηκώνοντας έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο που περίμενε να δει την τραγουδίστρια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ιδιοκτήτης του beach bar τόνισε πως: «Το μόνο που δεν φοβηθήκαμε είναι το ΣΔΟΕ, γιατί είμαστε νόμιμοι καθ’ όλα… Τα μαγαζιά εδώ έχουν άδεια μέχρι τις 00:30 και θέλουμε πλέον να τηρήσουμε τον νόμο κατά γράμμα».

«Δεν είναι θέμα ΣΔΟΕ», είπε στο Star και στενός συνεργάτης της Πάολα, προσθέτοντας πως η Αστυνομία έχει απαγορεύσει τις συναυλίες σαν αυτές της τραγουδίστριας σε μαγαζιά που δεν έχουν άδεια κέντρου διασκέδασης, όπως τα beach bars.