H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία τον τελευταίο περίπου χρόνο, είναι ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά “Mην αρχίζεις τη Μουρμούρα” Πάνο Βλάχο σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων σχολίασε και τη διαφορά ύψους με τον αγαπημένο της.

Ενοχλήθηκε που η σχέση της βγήκε στη δημοσιότητα; «Δεν μου αρέσει να συζητιούνται πράγματα που δεν θέλω να συζητάω. Με ενόχλησε αυτό. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά κάποιων να το κάνουν, απλά εγώ δεν θέλω να συμμετέχω. Προτιμώ να μην ασχολείται κανένας με την προσωπική μου ζωή»  είπε η ηθοποιός στο περιοδικό “People”.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που έχει ύψος 1,83 και ο σύντροφος της είναι τέσσερις πόντους πιο κοντός, είπε γι’αυτό: «Ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση κάποιου. Προφανώς και πρέπει να πληροί τα αισθητικά μου κριτήρια. Δεν γίνεται να τον βλέπεις και ν΄αναγουλιάζεις. Αν δω έναν ωραίο άνδρα, θα εκτιμήσω την ομορφιά του, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να είμαι μαζί του. Πρέπει να εκτιμάς αυτό που διαθέτει ο σύντροφος σου, και να μην προσπαθείς να τον αλλάξεις και να τον φέρεις στα μέτρα σου. Σε μια σχέση, όταν αγαπάς, συμβιβάζεσαι με τα θέλω του άλλου,  αρκεί να είναι μέσα στα δικά σου πλαίσια και να μην σε καταπιέζει».