Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς σήμερα έχουν επέτειο γάμου και γιορτάζουν 17 χρόνια από τη μέρα που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Ήταν 4 Μαΐου του 1997 όταν η Καίτη και ο Διονύσης παντρεύτηκαν στο κτήμα Νάσιουτζικ, σε μια λιτή τελετή, παρουσία πολλών καλεσμένων και με την τραγουδίστρια να κλέβει την παράσταση με το νυφικό που σχεδίασε η καλή της φίλη Σήλια Κριθαριώτη, ενώ τα περιοδικά της εποχής γέμιζαν πόζες και λεπτομέρειες από το «λαμπερό» μυστήριο για αρκετό καιρό!

garmpi3

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στη χώρα μας, αφού σαν σήμερα θυμάται το πανελλήνιο την πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης στην Καίτη και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς, ενώ ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά.

«Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε ο τραγουδιστής χωρίς να το περιμένει κανείς, αφήνοντας την Καίτη “άφωνη”, που on air δεν απάντησε ποτέ.

garmpi2

Η Καίτη και ο Διονύσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, διαψεύδοντας όσους λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσε δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, στις 11 Νοεμβρίου του 1999, ο ερχομός του μονάκριβου γιου τους, Δημήτρη.

«Καμία κρίση δεν ήταν τόσο δυνατή που να μας κάνει να χωρίσουμε… Αυτό δεν το σκεφτήκαμε ποτέ!», εξομολογήθηκε πρόσφατα η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως το «μυστικό» για έναν τέλειο γάμο είναι να θαυμάζεις τον σύντροφό σου.

garmpigios

Όσο για τον Διονύση; Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη εξομολογήθηκε: «Προσπαθώ να το ξεχάσω γιατί δεν ένιωθα πολύ καλά την ώρα που το έκανα. Με κοιτούσε όλος ο κόσμος και δεν ήξερα ότι θα φτάσω σε τέτοιο σημείο… Δεν το μετανιώνω, αλλά ένιωθα πολύ κάπως και γι’ αυτό δεν μ’ αρέσει να το βλέπω».

 H αξέχαστη πρόταση γάμου του Διονύση στην Καίτη

Καίτη & Διονύση 4-5-97