Αποκαλυπτικός και πιο ειλικρινής από ποτέ ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο των καταχρήσεων, αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα του με την Δικαιοσύνη λόγω χρεών.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο πρώτος του δίσκος με τον Φοίβο, το 2002, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκοψε την καριέρα του στα δύο και πήρε τις αποστάσεις του. «Έμεινα εκτός για περίπου δύο χρόνια. Τα πράγματα ήταν περίεργα τόσο μέσα μου, όσο και στα επαγγελματικά μου. Δεν έφταιγε το ρεπερτόριό μου, ούτε είχα πάθει κρίση αποδοχής από το κοινό. Είχα θέματα με το μέσα μου, τα οποία έγιναν έντονα και με φρέναραν. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος των εξαρτήσεων», εξομολογήθηκε στο περιοδικό «People» ο Γιώργος Μαζωνάκης.

mazo1

Μάλιστα αποκάλυψε πως : «Εκείνη την περίοδο, όλοι οι φίλοι και συνεργάτες πήγαν λίγο παραπέρα, ένιωσα κάπως εγκαταλελειμμένος και προσευχήθηκα να ξαναέχω αυτό που είχα. Φοβήθηκα για μένα, για το αν καταφέρω να ισορροπήσω τα θέματα της προσωπικής μου ζωής, παραμένοντας σε αυτή τη δουλειά. Εξάλλου, δεν είχα πλήρη εξάρτηση από τις ουσίες».  Ο κύκλος αυτός όπως είπε, έκλεισε όταν το πήρε ο ίδιος απόφαση και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

mazo3

Σχετικά τώρα με τον γάμο, τα παιδιά και τη δημιουργία οικογένειας και για τον αν έχει αισθανθεί πίεσε, ο Γιώργος είπε: «Θα αισθανόμουν πίεση μονάχα αν είχα εγώ την φοβερή ανάγκη να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Μέχρι στιγμής, δεν προέκυψε! Με απασχολεί το θέμα των παιδιών, αλλά δεν νιώθω έτοιμος για κάτι τέτοιο και, φυσικά, δεν νιώθω καμία ενοχή γι’ αυτό».

«Παιδί εκτός γάμου, αν ένιωθα την ανάγκη να γίνω μπαμπάς, φυσικά και θα έκανα. Αλλά όταν μιλάμε για ένα παιδί, καλό θα ήταν να απαλλαγούμε από το lifestylίστικο τρόπο που συνήθως το αντιμετωπίζουμε και να δούμε αν οι συνθήκες διασφαλίζουν έναν υγιή τρόπο ανάπτυξης για το ίδιο το παιδί. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι να βγει στις τηλεοράσεις μια κυρία λέγοντας πως είναι παρένθετη μητέρα», συνεχίζει.

mazo2

Όπως εξομολογείται, θα έκανε παιδί με παρένθετη μητέρα μόνο αν οι δυό τους «έδεναν» αρμονικά και όχι επειδή θα ήθελε ο ίδιος να γίνει πάση θυσία πατέρας. «Πάντως, δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση. Γιατί πρέπει σώνει και ντε να αποκτήσουμε όλοι παιδιά; Είναι λίγο δικτατορική αυτή η άποψη και δεν συμφωνώ» και παραδέχεται ότι στις σχέσεις μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά το σεξ δεν έλειψε από την ζωή του.