Από χθες το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Tim Burton να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα με μια μυστηριώδη ξανθιά, έξω από ένα σινεμά και όπως είναι φυσικό, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έπεσαν στην αντίληψη της επί δώδεκα χρόνια συντρόφου του και μητέρας των παιδιών του, Helena Bonham Carter, η οποία όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ, δεν είναι στα καλύτερα της.

helena2

Η 47χρονη ηθοποιός, εθεάθη να βγαίνει από το αυτοκίνητο φιλικού της προσώπου, κάνοντας την πρώτη δημόσια εμφάνιση της, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη σχέση της.

helena3

Όπως βλέπετε κι εσείς, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα συναισθήματα της, μιας και έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη. Αχτένιστη, με τα μαλλιά μπερδεμένα, βάζοντας σχεδόν ο,τι βρήκε μπροστά της, η «μούσα» του 55χρονου Tim Burton ήταν αγνώριστη.

Ο Tim Burton με την Helena Bonham Carter σε παλαιότερη εμφάνισή τους

burtonhelena

Αποφεύγοντας όσο ήταν δυνατόν τα φλας των παπαράτσι, κατευθύνθηκε στο σπίτι της. Μέχρι στιγμής, κανείς από τους δυο δεν έχει πάρει επίσημα θέση για τις φωτογραφίες, η οποίες «καίνε» τον διάσημο σκηνοθέτη.

Ο Tim Burton φιλιέται με “μυστηριώδη” ξανθιά γυναίκα

burton