Στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη έχει αρχίσει να συζητιέται ότι ποντάρει ο Αlpha για να κερδίσει το στοίχημα του Σαββατοκύριακου.

Το ζευγάρι ακούγεται έντονα το τελευταίο 24ωρο ότι θα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό κάθε Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν είναι ότι το απόγευμα της Πέμπτης η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πέρασαν από δοκιμαστικό. Οι ιθύνοντες του Αlpha κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό την επιλογή τους.

Σίγουρα είναι ένα εγχείρημα που αν πραγματοποιηθεί θα έχει πολύ ενδιαφέρον αφού και οι δύο είναι ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Άλλωστε το ζευγάρι στη ζωή και στην τηλεόραση, Λιάγκας-Σκορδά έχουν “σπάσει” ταμεία και έχουν καλλιεργήσει το έδαφος για να κάνει την εμφάνιση του το επόμενο ζευγάρι.

Ο Alpha φαίνεται οτι πιστεύει πολύ σε αυτή την συνταγή.

Όσον αφορά την Ναταλία Γερμανού ο Alpha για εκείνη αποτελεί παρελθόν. Σταθεροί στη θέση τους για να υποδεχτούν όποιον ή όποιους αναλάβουν την θέση του κεντρικού παρουσιαστή είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου,ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Παναγιώτης Χατζιδάκης.