Η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει ένα από τα πιο σέξι κορµιά. Και παρά το γεγονός ότι το γνωρίζει, δεν φαίνεται να την απασχολεί και ιδιαίτερα ο ντόρος που γίνεται γύρω από αυτό. Μέσα από τη συµµετοχή της στο «DWTS», αλλά και τις συνεντεύξεις της κατά διαστήματα, πάντα τονίζει ότι το να αγαπάς το σώµα και τον εαυτό σου είναι το πιο σηµαντικό που πρέπει να κάνεις, είτε έχεις παραπάνω κιλά είτε όχι.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή που ακολουθεί για να διατηρεί το σώµα της στα ιδανικά κιλά, η Κατερίνα οµολογεί ότι δεν συµπαθεί τις εξαντλητικές δίαιτες. Σύμφωνα με το «ΕΓΩ!Weekly» προτιµά µια ισορροπημένη διατροφή που δεν παραλείπει ποτέ ένα καλό πρωινό, µε ένα χυµό, ένα τοστ, ή δηµητριακά µε µέλι, ή µια µμεγάλη φρουτοσαλάτα, ή ένα smoothie µε γιαούρτι, γάλα και φρούτα. Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει λαδερό, ή κοτόπουλο, ή ψάρι, µε ένα μεγάλο μπολ σαλάτα πράσινη ή χωριάτικη χωρίς πολύ λάδι. Ενδιάμεσα από το πρωινό και το µεσηµεριανό τρώει µία µπάρα δηµητριακών χωρίς ζάχαρη ή ένα φρούτο, ενώ για το απογευματινό της επιλέγει ένα γιαούρτι µε αµύγδαλα και αποξηραµένα φρούτα. Το βραδινό, που απαραίτητα πρέπει να έχει καταναλωθεί µέχρι τις 21.00 το βράδυ, είναι το ίδιο µε το µεσηµεριανό αλλά σε µικρότερη ποσότητα.

Απαραίτητο beauty και boby tip είναι το νερό. Πίνει πάνω από τρία λίτρα την ηµέρα, ενώ αποφεύγει το αλκοόλ και τα αναψυκτικά. Παρ’ όλα αυτά, δεν λέει όχι σε µικρές γλυκές αµαρτίες, απολαµβάνοντας παγωτό ή κάποιο άλλο γλύκισµα, αλλά όχι σε καθηµερινή βάση. Από καλλυντικά δεν παραλείπει µια ενυδατική κρέµα για το πρόσωπο και το σώµα χειµώνα και –πιο εντατικά– καλοκαίρι, ενώ αλλάζει συχνά τις πετσέτες προσώπου και τις µαξιλαροθήκες της.

Η Κατερίνα Στικούδη προσέχει πολύ το σώµα της, κάνοντας άσκηση καθηµερινά. Ο χορός µπήκε στη ζωή της πιο δυναµικά µε το «Dancing», και έκτοτε έγινε λάτρις του. Κάνει pilates spinning, που είναι αερόβια γυµναστική, ασκήσεις µε ελλειπτικό µηχάνηµα, αλλά οφείλει την πολύ καλή της κατάσταση και στην κολύµβηση που έκανε µέχρι 18 της.

924432_814937005192385_283688703_n