Τον αυστηρό γαλλικό νόμο περί πορνείας ανηλίκων καλούνται να πληρώσουν διάσημοι ποδοσφαιριστές!Η ανήλικη Ζαχία, που είναι η πέτρα του σκανδάλου, αποκαλύφθηκε πως εργάζονταν ως πόρνη πολυτελείας από τα 16 της χρόνια και μάλιστα ήταν μόλις 17 χρονών όταν απέκτησε για πελάτες, τους διάσημους ποδοσφαιριστές.

zahiaf

Η πολύκροτη δίκη θα απασχολήσει  όπως φαίνεται τα ΜΜΕ, αφού οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν κατηγορηθεί ότι συμμετείχαν σε κύκλωμα πορνείας με κεντρικό πρόσωπο την Zahia Dehar. Την αποκάλυψη είχε κάνει στις 17 Απριλίου 2010 η αθλητική εφημερίδα L’Equipe και αναφερόταν στους δύο ποδοσφαιριστές Karim Benzema και Franck Ribéry. Ας σημειωθεί ότι η Zahia έχει δηλώσει ότι οι δύο αθλητές δεν γνώριζαν ότι ήταν ανήλικη.

Στις 14 Αυγούστου 2012 οι δύο παίκτες καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε δίκτυο πορνείας, όμως τον Ιούνιο 2013 έγινε έφεση, ενώ η Zahia Dehar ζήτησε την αθώωσή τους. Ωστόσο στη νέα δίκη που ξεκινάει στο Παρίσι, οι ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με 3ετή ποινή φυλάκισης και 45.000 ευρώ εγγύηση.

Δείτε το κορίτσι που τα προκάλεσε όλα…

zahia0

zahia5