Στην Κω εντόπισε ο φακό του περιοδικού YOU το ερωτευμένο ζευγάρι με τον πέντε μηνώνν γιο τους να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο λόγος για το γνωστό μοντέλο Γιώργο Μανίκα και την εντυπωσιακή σύντροφό του, Έλλη Γελεβεσάκη. Το όμορφο ζευγάρι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα σε διάφορες παραλίες του νησιού και όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά, αφού ο μικρός τους πρίγκιπας έδειξε πως έχει μεγάλη αγάπη για το νερό. Βέβαια δεν θα μπορούσε με τίποτα να περάσει απαρατήρητη η άψογη σιλουέτα της Έλλης, η οποία έμοιαζε σαν να μη γέννησε ποτέ!

Ο Γιώργος και η Έλλη έμειναν σε γνωστό  ξενοδοχείο κοντά στο Μαρμάρι, όπου γιόρτασαν την περασμένη Τετάρτη 31 Ιουλίου τα γενέθλια της μαμάς Έλλης. Στην παραλία ο Γιώργος Μανίκας βρήκε χρόνο να κάνει εκτός από κολύμπι και παιχνίδια με την οικογένειά του και θαλάσσια σπορ.

Επίσης το μοντέλο δεν έχασε την ευκαιρία να συνδυάσει τις διακοπές του με τη δουλειά. Επόμενος σταθμός των διακοπών τους θα είναι η Κρήτη, αλλά και η γενέτειρα του Γιώργου Μανίκα, η παραθαλάσσια Αντίκυρα κοντά στην Αράχωβα.

 Ο Γιώργος Μανίκας με την Έλλη Γελεβεσάκη και το γιο τους στην Κω

γελεβεσακη3

γελεβεσακη2

γελεβεσακη44