Η φιλία ανάμεσα στη Beyonce και την Kim Kardashian δεν φαίνεται να αρέσει καθόλου στους θαυμαστές της pop ντίβας κι έτσι αναγκάστηκαν να πάρουν δραστικά μέτρα! Τι σκέφτηκαν; Άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές μέσω διαδικτύου για να μην πάει η αγαπημένη τους τραγουδίστρια στον γάμο της ριάλιτι τηλεπερσόνα με τον Kanye West.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους πιο σκληροπυρηνικούς θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας, ο John Barry, δημιούργησε μία αίτηση -στη σελίδα Change.org, που ανέβηκε την Πέμπτη- με την οποία καλεί οποιονδήποτε είναι αντίθετος με αυτή την κίνηση της τραγουδίστριας να υπογράψει. Η αίτηση με τίτλο “Beyoncé Cannot Attend Kim Kardahian’s Wedding” αν και ξεκίνησε για πλάκα βρήκε άμεσα πολλούς υποστηρικτές από όλη την Αμερική.

Ο Barry έγραψε τον βασικό λόγο για τον οποίο δεν μπορεί η μαμά της Blue Ivy, Beyonce, να παραστεί στην ιερή ένωση των δύο σταρ. «Η Kim Kardashian και η αηδιαστική οικογένειά της έχουν αποκτήσει φήμη χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Τώρα θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να εμποδίσουμε τη Beyonce από το πάει σ’ αυτόν –ο θεός να τον κάνει- γάμο αφού ο σύζυγός της Jay Z είναι κολλητός φίλος του Kanye και θα περιμένει προφανώς και από τους δύο να δώσουν το παρών».

Μάλιστα η αίτηση δεν σταματούσε εκεί αφού προσέφερε στην 32χρονη τραγουδίστρια δικαιολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να μην πάει:

1. Ότι η παγκόσμια τουρ της The Mrs. Carter Show World Tour πήρε παράταση.

2. Ότι η κόρη της Blue Ivy είναι άρρωστη.

3. Ότι προφανώς κι έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει.

Μάλιστα ολοκληρώνοντας και απευθυνόμενος στην ίδια την τραγουδίστρια της λέει: «Beyonce πάντα θα έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να παραστείς στον γάμο της Kim Kardashian».