Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα μυστικά που την διατηρούν αδύνατη – fit και αποκάλυψε ότι ήταν αθλήτρια του τάε κβο ντο.

Τι σου έμαθε ο αθλητισμός, τι συνήθειες σου έχει αφήσει, πώς επηρέασε το χαρακτήρα σου; «Ναι, έκανα 12 χρόνια πρωταθλητισμό. Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα και που το συνειδητοποιώ πάρα πολύ μεγαλώνοντας είναι το ότι με έμαθε να πειθαρχώ. Με ώθησε να βάζω στόχους και να προσπαθώ πολύ μέχρι να τους πετύχω. Επίσης, με έμαθε να θέλω να συναγωνίζομαι τους ανθρώπους και όχι να τους ανταγωνίζομαι, να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη μέσα από τη δουλειά και όχι να βάζω τρικλοποδιές για να ανέβω», είπε η Ελένη Τσολάκη στο Shape!

Τι άλλα tips ακολουθείς για να διατηρείς τη γραμμή σου; «Κάθε εβδομάδα πηγαίνουμε με τον Παπανώτα και τρώμε καλαμαράκια. Όμως, αν θα φάω τη μια μέρα, την επομένη θα είμαι εγκρατής. Επίσης, είμαι τυχερή γιατί δε μου αρέσουν τα γλυκά, οπότε δεν καταπιέζομαι ή προτιμώ το κοτόπουλο από το χοιρινό και το μοσχάρι».

Υπάρχει κάτι στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς; «Τα πατατάκια. Μη μου δίνεις φαγητό, δεν έχω πρόβλημα, αλλά αν ανοίξω σακουλάκι με πατατάκια, θέλω να το φάω όλο. Έχω ένα ντουλάπι στο σπίτι που έχει μόνο τέτοια».

Γυμνάζεσαι αυτή την περίοδο; «Όχι πολύ. Πηγαίνω στο γυμναστήριο δύο φορές την εβδομάδα και κάνω λίγη αερόβια άσκηση και λίγα βαράκια για τόνωση και γράμμωση. Αυτό που με σώζει νομίζω, ειδικά το καλοκαίρι, είναι ότι στην παραλία βαριέμαι να κάθομαι την ξαπλώστρα. Λατρεύω τις ρακέτες και τα θαλάσσια σπορ».

tsolakieleni