Από ότι φαίνεται ο μεγάλος νικητής των φετινών όσκαρ δεν ήταν ούτε ο Μάθιου Μακόναχι, ούτε το «Gravity», ούτε και το «12 χρόνια σκλάβος». Η τοπική πιτσατρία Big Mama’s & Papa’s αποκόμισε διαφήμιση ύψους 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς να πληρώσει ούτε ένα!

brat

Ο λόγος φυσικά, το τηλεφώνημα της παρουσιάστριας των όσκαρ, Έλεν Ντε Τζένερις, στο συγκεκριμένο μαγαζί, η παραγγελία, αλλά και η παράδοση του φαγητού στο  Dolby Theatre on camera.

piz2

Υπό κανονικές συνθήκες η διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κατά τη βραδιά της απονομής κοστίζει περίπου 1,8 εκατομμύρια δολάρια και η Έλεν «ξόδεψε» 2 λεπτά στο να μοιράζει τα κομμάτια της πίτσας στους stars και άλλο ένα λεπτό στο να συγκεντρώνει φιλοδωρήματα για το pizza boy, με αποτέλεσμα η πιτσαρία να αποκομίσει δωρεάν διαφήμιση ύψους 10,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

piz1

Όσο για τα φιλοδωρήματα του τυχερού νεαρού που συλλέχθηκαν από τους stars, μπορεί να μην του παραδόθηκαν αμέσως, αλλά η παρουσιάστρια φρόντισε να του τα παραδώσει και με το παραπάνω στην εκπομπή της μετά τα Όσκαρ. Αξίζει να σημειωθεί πως το pizza boy έλαβε περίπου 1.000 δολάρια σαν φιλοδώρημα!