Είναι ένα κορίτσι μπροστά στα φώτα, μια σταρ της τηλεόρασης ωστόσο αυτό σε τίποτα δεν την εμποδίζει από το να γίνεται στην καθημερινότητά η γυναίκα της διπλανής πόρτας, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη λάμψη και το σεξαπίλ της! Η Κατερίνα Καινούργιου δεν εγκαταλείπει την οικιακή της ιδιότητα, υπερτονίζοντας πως είναι ένα κορίτσι από σπίτι για σπίτι και κάνει τις αγορές της εβδομάδας από το σούπερ μάρκετ.

Έχει να φροντίσει άλλωστε τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αφού συγκατοικούν από το καλοκαίρι. Ο φωτογραφικός φακός του ΥΟU απαθανάτισε την 28χρονη παρουσιάστρια του ALPHA στα νότια προάστια λίγο μετά την εκπομπή της να κάνει τα ψώνια της από γνωστή αλυσίδα και να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. «Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις την είδαν. Τέτοια ομορφιά, τέτοια γοητεία πώς ν’ αντισταθεί κανείς!», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό YOU για να συμπληρώσει: “Ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή και μιλούσε σε όλον τον κόσμο”.

Η Κατερίνα έχει ελάχιστο χρόνο λόγω των τηλεοπτικών υποχρεώσεων της αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αμελεί το μαγείρεμα ή το νοικοκυριό. Συχνά ετοιμάζει δείπνα- έκπληξη για τον αγαπημένο της, φροντίζοντας να του μαγειρεύει τα φαγητά που του αρέσουν, αφού ξέρει καλά ότι…ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Δείτε φωτογραφίες

kainourgiou1

kainourgiou2