Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  μίλησε στο περιοδικό People,  τόσο για την επιτυχία του στο «Ποσειδώνιο»  και τη σύγκριση με τον Αντώνη Ρέμο, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς του φαίνεται που τον συγκρίνουν με τον Αντώνη Ρέμο, είπε χαρακτηριστικά: «Εκτιμώ πολύ τον Ρέμο ως καλλιτέχνη και η πορεία του είναι αξιοζήλευτη. Πάντα, όταν ξεκινάει ένας καλλιτέχνης, προσπαθούν να τον συγκρίνουν με ένα παλιότερο. Τα τραγούδια και ο επιλογές διαγράφουν την πορεία σου».

Ο τραγουδιστής επεσήμανε ακόμη και τα θετικά και τα αρνητικά του να είσαι πρώτο όνομα, λέγοντας πως:  «Το θετικό είναι πως έχω χρόνο και μπορώ να τραγουδάω. Το αρνητικό είναι πως οι εποχές έχουν γίνει πολύ δύσκολες και είναι μεγάλο το βάρος στις πλάτες μου να κρατάω ένα ιστορικό μαγαζί».

Ο Κωνσταντίνος δε δίστασε να αποκαλύψει ακόμη και τη συμβουλή των γονιών του που κρατάει ως φυλακτό:  « Όσο πιο πετυχημένα πράγματα κάνεις, τόσο πιο ταπεινός πρέπει να είσαι».

b6ce0e6e173213271ff92cf64388b8a0_XL

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε πως:  «Είμαι μόνος μου. Δεν έχω σχέση. Αν ήμουν ερωτευμένος και το ήθελε και η κοπέλα μου, δεν θα το κρατούσα κρυφό. Όταν βρίσκομαι σε σχέση, στην αρχή δεν δίνω πολλά, αλλά όταν αισθανθώ ότι υπάρχει αγάπη, αφήνομαι. Και έχω ερωτευτεί και έχω αγαπήσει. Έχω αισθανθεί και καψούρα και αγάπη, έχω ζήσει και το χωρισμό. Έχω περάσει στιγμές καψούρας και τρελούς πάθους και έντονο χωρισμό. Μου αρέσει να ζω στη σχέση μου, ενώ μου έχει τύχει να υπερβώ τα όρια μου. Θυμάμαι ακόμη ότι είχα πάει τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι όπου έμενε με την οικογένεια της και φώναζα να βγει έξω»!

Όσο για το αν δηλώνει σχεσάκιας;  «Όχι ότι δεν έχω κάνει one night stand, αλλά είμαι της σχέσης. Όταν θέλω κάτι, θα το διεκδικήσω. Έχω υπάρξει κυνηγός, αλλά έχω υπάρξει και θήραμα».