Για τον δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν οι κόρες του, αλλά και την σχέση που έχουν μεταξύ τους, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Αρζόγλου.

Η μεγάλη σας κόρη είναι ηθοποιός. Ποια είναι η συμβουλή που της δίνετε; «Η μεγάλη μου κόρη, εκτός του ότι κάναμε μαζί μια συνεργασία, έχει μια κινηματογραφική καριέρα. Τώρα είμαστε σε μια σχολή όπου είμαι διευθυντής κι εκείνη σπουδάστρια. Εκεί σπουδάζει θεατρική υποκριτική δεν έχει καμία σχέση η κινηματογραφική υποκριτική με τη θεατρική, είναι αδερφάκια, αλλά είναι άλλο πράγμα. Μακάρι να είχα κι εγώ την κινηματογραφική καριέρα που έχει η Ορόρ», τόνισε στο περιοδικό Λοιπόν.

Τα χνάρια σας, όμως, ακολουθεί και η μικρότερη κόρη σας.«Ναι, αυτός που δεν θέλει να έχει καθόλου, καμία σχέση, κι έχει δίκιο από την πλευρά του, είναι ο Παύλος Το παιδί σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων, μπούχτισε μέχρι 6 χρονών περίπου με θέατρα, παρασκήνιο, τα σκηνικά που έκανα, ανέβασα μιούζικαλ, όπου είχα 17 σκηνικά στο «Μερικοί το προτιμούν καυτό». Η μικρή μου, η Μαρία, πηγαίνει σε ένα καλλιτεχνικό σχολείο στο Γέρακα, της αρέσει η φωτογραφία προς το παρόν. Είναι 13 χρονών τώρα. Το πράγμα είναι ακόμα εύπλαστο, δεν τη σπρώχνω πουθενά»

Καμαρώνετε που οι κόρες σας ακολουθούν τον καλλιτεχνικό χώρο;«Καμαρώνω αν είναι ειλικρινείς με τις ανάγκες και την ψυχή τους. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα παιδιά μου, το καθένα μου δίνει μεγάλη και διαφορετική ικανοποίηση».

Έχουν σχέση μεταξύ τους; «Μαζί ζούμε. Έχω χωρίσει με τις μητέρες τους και έχω και τις δύο μου κορές εγώ. Η Αυγή έχει μεγαλώσει κι έχει σπουδάσει έξω, σε πανεπιστήμιο, θεατρολογία. Η μητέρα της είναι από το Βέλγιο, ηθοποιός κι εκείνη. Την έβλεπα αραιά και πού γιατί σπούδαζε, ήταν στο Βέλγιο. Πήγαινα, ερχόταν κι εκείνη σε κάτι γιορτές και μου είχε λείψει πολύ. Τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από την ταινία που έκανε στην Καμπότζη, μένει στην Ελλάδα μαζί μου. Ο Παύλος μένει με τη μαμά του, την ‘Ελενα (Ακρίτα), κι έρχεται και μας βλέπει».