Ο Κώστας Σπυρόπουλος βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Η Γερμανού Ξανάρχεται” και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τη σχέση που υπάρχει πλέον ανάμεσά τους.

«Εγώ τον Γιάννη τον αγαπώ, είναι γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη τελεία και παύλα» είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος και συνέχισε: «Θέλω να είναι πάντα καλά. Ό,τι και αν έχει γίνει, ο καθένας έχει μία πορεία στη ζωή του και… Όταν είσαι πλέον 40+ δεν υπάρχει λόγος να τρώμε τις σάρκες μας. Τον χρόνο μου τον θέλω για να κάνω άλλα πράγματα. Είχαμε μιλήσει παλιότερα με την περιπέτειά του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε αλλά ξέρεις η ζωή τα φέρνει μόνη της».

Ο γνωστός ηθοποιός  μίλησε και για τον έρωτα που έζησε μαζί με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Δεν θα σταθώ στη διαφορά ηλικίας σας γιατί δεν με παίρνει, γιατί τα θεωρώ ηλίθιες προκαταλήψεις» σχολίασε αρχικά η Ναταλία και συνέχισε λέγοντας στον ηθοποιό πως το γεγονός και μόνο πως ήταν τόσο μικρός –μόλις 22 ετών- και ήταν ζευγάρι με τη μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας ήθελε μεγάλο τσαγανό.

Όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια ποιον άνθρωπο ρώτησε για να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό, ο ηθοποιός είπε: «Μίλησα με τον πατέρα μου και μου είπε «κάνε ό,τι γουστάρεις»»!