Λίγες μέρες πριν η τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Μες στην καλή χαρά» ρίξει αυλαία για φέτος ,η παρέα της εκπομπής βρέθηκε στον Εθνικό Κήπο. Ο λόγος  που ήταν εκεί;

Για δυο μέρες η παρέα του “Μες στην Καλή Χαρά” εκθέτει τις 50 καλύτερες φωτογραφίες που έστειλαν φίλοι της εκπομπής, συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές», τους οποίους «έτρεξε» η εκπομπή μες στη χρονιά.

Στα εγκαίνια της εκδήλωσης, φυσικά, βρέθηκαν η Ναταλία Γερμανού, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ενώ ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και άλλα μέλη της τηλεοπτικής οικογένειας του Alpha, όπως την Κατερίνα Καινούργιου, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη Ζέτα Δούκα και την Αντωνία Καλλιμούκου, Κατερίνα Στικούδη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Shaya και πολλοί άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα «κλικ» των τηλεθεατών που θα εκτεθούν στην πρωτότυπη αυτή έκθεση  συμπεριλαμβάνονται και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών, το «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και οι «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους-δημιουργούς τους από μία φωτογραφική μηχανή κι έναν φακό 12.5mm.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας.

 

Δείτε τους επώνυμους που βρέθηκαν στον Εθνικό Κήπο

[doptg id=”152″]