Αρκετά αγχωμένοι ο Γιώργος  και η Φαίη υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές τους στο νέο τους σπίτι μέσα από τη συχνότητα του Αnt1. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που όσο πλησίαζε η μέρα για τη μεγάλη πρεμιέρα, τόσο πιο εντατικές και πολύωρες γινόντουσαν οι συσκέψεις του τηλεοπτικού ζευγαριού με τους συνεργάτες τους και τους ανθρώπους του καναλιού. Ειδικά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Γιώργος, η Φαίη και όλη η ομάδα του «Πρωινού» βρέθηκαν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στα στούντιο Κappa για τις πρόβες της εκπομπής.

Ο φακός του HELLO! απαθανάτισε το ζευγάρι στη Βουλιαγμένη για να προμηθευτούν κάποια πράγματα για το σπίτι. «Στη ζωή πας εκεί που σε θέλουν. Είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή. Σαν να ξεκινάμε τώρα το “Πρωινό”. Ίδια ζωντάνια, ίδια θέληση, ίδιο πάθος, ίδια φλόγα, ίδια αγωνία να αρέσει πολύ στον κόσμο η νέα αρχή. Το κανάλι άλλαξε, εμείς όμως είμαστε ίδιοι και θα ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή. Αυθορμητισμός, ειλικρίνεια και αλήθεια. Εξάλλου τηλεόραση είναι οι άνθρωποι και όχι τα κανάλια. Τα κανάλια είναι ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ, οι παρέες κάνουν τη διάφορα. Και μπρος, αλλά και πίσω από τις κάμερες. Πάμε λοιπόν από την αρχή. Με σεβασμό στους τηλεθεατές, με ζεστασιά αλλά και αυθορμητισμό. Αυτό κάναμε τρία χρόνια τώρα, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Η τηλεόραση δεν είναι πεδίο μάχης. Αν ήταν έτσι, θα κάναμε εκπομπές με κράνη και Καλάσνικοφ. Η τηλεόραση είναι ταξίδι, είναι μαγεία, είναι εικόνες, είναι χρώματα, είναι δημιουργία, είναι χαρά, είναι αποκούμπι, είναι παρέα, είναι συντροφιά, είναι η οικογένεια που κάθεται και βλέπει, διαφωνεί ή συμφωνεί. Γελά. Συγκινείται, τσακώνεται, ενώνεται. Όλα αυτά είναι τηλεόραση», ανέφερε λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το προσωπικό του blog.

Τα δικά της συναισθήματα κατέγραψε και η Φαίη Σκορδά λέγοντας: «Με ρωτάτε αν έχω άγχος. Έχω μπόλικο. Σε κάθε πρεμιέρα έχω άγχος. Πάντα αγχώνομαι, τώρα που το σκέφτομαι, ακόμα και στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Κάθε φορά η ίδια αγωνία, το ίδιο άγχος, το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι. Θα πάει καλά, θα αρέσει η νέα ομάδα, θα “δέσει” από την αρχή;».

Τη νέα αυτή αρχή γιόρτασαν όλοι μαζί το βράδυ της Παρασκευής. Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Σάσα Σταμάτη, Γιώργος Λιανός, Σπύρος Σούλης και Λάουρα Νάργες συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Επιθυμία των δυο παρουσιαστών δεν είναι μόνο η επιτυχία του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, αλλά -το σημαντικότερο- να δημιουργήσουν μια ζεστή σχέση με όλους τους συνεργάτες του «Πρωινού» όπως ακριβώς είχε συμβεί και τα προηγούμενα τρία χρόνια. Στην παρέα τους μεταξύ άλλων ήταν ο Διευθυντής Ψυχαγωγικού Προγράμματος του Αnt1,Γιάννης Λάτσιος και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου, Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όλοι μαζί σε ένα ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν ευχές για το νέο ξεκίνημα της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης! Η χαρά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι μεγάλη καθώς μετά από συζητήσεις χρόνων με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου κατάφεραν επιτέλους να επισφραγίσουν τη δυνατή τους φιλία με τη φετινή συνεργασία στο «Πρωινό» του Αnt1. Το τηλεοπτικό δίδυμο έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αργυρώ, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που η γλυκιά Φαίη παίρνει τηλέφωνο τη φίλη της για να τη συμβουλευτεί σε κάποιες συνταγές ενώ το εστιατόριο «Παπαδάκης» αποτελεί το αγαπημένο στέκι για το ζευγάρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά ήταν τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκαν ο Γιώργος και η Φαίη την ημέρα της πρεμιέρας, δίνοντάς τους δύναμη όχι μόνο για να συνεχίσουν αλλά και να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό. Το πιο γλυκό όμως μήνυμα απ’ όλα ήταν το χαμόγελο και η ζεστή αγκαλιά του γιου τους, Γιάννη, ο οποίος έτρεξε αμέσως στην αγκαλιά της μαμάς Φαίης και του μπαμπά Γιώργου όταν επέστρεψαν στο σπίτι.

 

 Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κάνουν ψώνια για το σπίτι

liagkas2

skorda2