Όλο το σύμπαν συνωμοτεί και συνεργάζεται, ώστε ο Τζορτζ Κλούνει να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αμάλ Αλαμουντίν. Σύμφωνα με απόφαση των ιταλικών αρχών, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να πλησιάσει στη βίλα του ηθοποιού στη λίμνη Κόμο έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να είναι εξαιρετικά… τσουχτερό. Συγκεκριμένα, κανείς δεν θα μπορεί να πλησιάζει τη βίλα ούτε από ξηράς, ούτε από θαλάσσης και όποιους παραβεί τους κανονισμούς θα καλείται να πληρώσει 500 ευρώ!

Όλο αυτό έρχεται να ενισχύσει τη φημολογία που φέρει το ζευγάρι να παντρεύεται στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο.Η αίτηση του Χολυγουντιανού ηθοποιού για απαγόρευση της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο μέρος και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έγινε δεκτή από τον δήμο Λάγκλιο, τη στιγμή που πολλοί κάνουν λόγο απλώς για στάχτη στα μάτια των παπαράτσι!

«Είναι ένα αίτημα ασφάλειας και σεβασμού της ιδιωτικής ζωής», είπε ο δήμαρχος του Λάγκλιο σχολιάζοντας την απαγόρευση, ενώ σημείωσε πως δεν έχει κατατεθεί αίτηση για τέλεση γάμου στην περιοχή της δικαιοδοσίας του.