Μόνο όταν την βλέπεις με τα τρία παιδιά της καταλαβαίνεις ότι είναι μανούλα και σε …δεύτερο χρόνο απορείς πώς μπορεί και διατηρείται τόσο fit και sexy; Η Μαρίνα Βερνίκου μπορεί να είναι υπερήφανη για τα αγγελούδια της, τη 10χρονη Ντεμίλια, τον 6χρονο Γιώργο και την μόλις 4 χρόνων Αννέζια, αλλά και για το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της που μοιάζει να μην έχει…καταλάβει απολύτως τίποτα από τις τρεις γέννες που έχει κάνει!

Ο φωτογραφικός φακός του YOU εντόπισε την επιχειρηματία να απολαμβάνει τις βουτιές της στην Ψαρού στη Μύκονο και να παίζει αδιάκοπα στο νερό μαζί με τα παιδιά της. Τόσο η Μαρίνα όσο και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, μετά τη Σίφνο που αγαπούν πολύ έχουν ιδιαίτερα αδυναμία και στο “νησί των ανέμων” γι’ αυτό και το επισκέπτονται πάντα στην πρώτη ευκαιρία.

Στοργική και περιποιητική μανούλα εκείνη, δεν σταμάτησε να ασχολείται μετά βλαστάρια της, συμβουλεύοντας τα μεγαλύτερα για τους κινδύνους της θάλασσας και προσπαθώντας παράλληλα να μάθει μπάνιο στη μικρή της κόρη. Τόσο οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις όσο και η ενασχόλησή της με τη φωτογραφία της απορροφούν αρκετό χρόνο, ωστόσο σε όλα αυτά προτεραιότητα έχει πάντα η οικογένειά της.

Δείτε φωτογραφίες

vernikou1

vernikou2

vernikou3