Για το περιοδικό «ΕΓΩ» φωτογραφήθηκε η Μαριέττα Χρουσαλά και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον γάμο της με το Λέοντα Πατίτσα, τη μητρότητα, αλλά και τα την αλλαγή που έφερε στη ζωή τους η μικρή Μάργκω.

«Όχι μόνο προσπαθώ να περνώ αρκετό χρόνο μαζί της, αλλά να είναι και εποικοδομητικός, ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε τόσο μικρή ηλικία. Είναι πολύ ευχάριστες οι στιγμές που περνάμε μαζί», είπε η πρώην Σταρ Ελλάς για τη σχέση με την κόρη της.

Το είχες φανταστεί πως θα βίωνες τόσο έντονα συναισθήματα;

«Όχι και μερικές φορές απορώ πώς ζούσα πριν που δεν είχα αυτό το πλασματάκι. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να ακούω τη φωνή της, χωρίς να βλέπω την κόρη μου».Ο

 Η μητρότητα συνήθως αλλάξει ακόμα και το χαρακτήρα μιας γυναίκας…

«Εννοείται αυτό. Κατ’ αρχάς πλέον σκέφτομαι πρώτα εκείνη και μετά εμάς. Έχω γίνει πιο προστατευτική, πιο προνοητική, ωρίμασα περισσότερο».

Αναθεώρησες τη γενικότερη κοσμοθεωρία σου;

«Βέβαια. Παλαιότερα μπορεί και να με απασχολούσε κάτι που πλέον θεωρώ ότι ήταν μηδαμινής σημασίας και να στεναχωριόμουν σε σημείο να νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου. Τώρα πια τα έχω αλλάξει όλα στο μυαλό μου. Σκέφτομαι πως έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο δεν μετρά».

 Υπήρξε διάστημα που ένιωσες πολύ πιεσμένη από το βάρος των νέων σου υποχρεώσεων ως μητέρα;

«Κυρίως το πρώτο διάστημα. Στην αρχή -όπως ήταν φυσικό- το παιδί ήταν πλήρως εξαρτώμενο από μένα, δεν κοιμόμουν, μόλις είχα γεννήσει, έβλεπα και τις αλλαγές στο σώμα μου. Φάνταζαν όλα απίστευτα δύσκολα. Εκείνο το διάστημα ήταν που χρειάστηκα περισσότερο την συμπαράσταση και κυρίως την κατανόηση της οικογένειας και του συζύγου μου. Στεναχωριόμουν γιατί είχα αντιμετωπίσει και κάποιες δυσκολίες στο θηλασμό. Αλλά τα κατάφερα».

Είδαμε και κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες μαζί με το σύζυγο σου και το παιδί στην παιδική χαρά. Είναι δύσκολο να βρίσκετε χρόνο όλοι μαζί;

«Το επιδιώκουμε. Έχουμε βάλει προτεραιότητες στη ζωή μας. Να έχουμε χρόνο και οι δυο μας ως ζευγάρι, αλλά και με το παιδί τα Σαββατοκύριακα. Όποιος θέλει πιστεύω ότι βρίσκει τρόπους για να τα καταφέρει».

 Πόσο άλλαξε η σχέση με τον σύζυγό της, μετά τον ερχομό της μικρής στη ζωή τους;

«Όταν έρχεται ένα παιδί, φυσικά ζορίζεσαι, γιατί του δίνεις το 150% του εαυτού σου. Σαφώς δεν έχεις χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο ξαναβρήκαμε τους ρυθμούς μας γιατί, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει στην αρχή, μπορεί να γίνει. Άλλωστε όλες οι οικογένειες το έχουν αντιμετωπίσει».

μαριεττα-εγω