Μπορεί o 55χρονος σκηνοθέτης Tim Burton να “πιάστηκε” στα πράσα από τους παπαράτσι στα τέλη του Σεπτεμβρίου, να φιλιέται με μια ξανθιά έξω από σινεμά, απ’ότι φαίνεται όμως, οι φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν δείχνουν πως η σύζυγος του Tim Burton, Helena Bonham Carter, έχει αφήσει πίσω – πολύ νωρίς- την απιστία του.

burton2

Τι κι αν όλοι είδαμε τον επί 12 χρόνια σύντροφο της  47χρονης ηθοποιού να φιλιέται στο στόμα με άλλη γυναίκα; Εκείνος μερικές μέρες μετά το περιστατικό βγήκε και είπε πως οι δυο τους ήταν απλά φίλοι, και πως τίποτα δεν συνέβαινε μεταξύ τους.

burton3

Το «καλύτερο» όμως, είναι πως ούτε μια εβδομάδα αργότερα, το ζευγάρι εθεάθη χέρι-χέρι στο Royal Albert Hall, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

burton4

Ο Tim Burton και η Helena Bonham Carter έδωσε το παρών στην μουσική παράσταση του Danny Elfman, την οποία έγραψε για την ταινία: «The Nightmare Before Christmas», ένα φιλμ που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Tim Burton.

Ο 55χρονος σκηνοθέτης, έδειχνε πολύ δεμένος με την σύντροφο του και μητέρα των δυο παιδιών του, η οποία όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ντύθηκε έτσι προκειμένου ν΄ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει το τραγούδι της Sally.