Όλα ξεκίνησαν όταν η Κωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδάς στον ΑΝΤ1, μία μέρα μετά την αποχώρησή της από το “Dancing with the stars 4”.  Η τραγουδίστρια για αυτήν την τηλεοπτική της εμφάνιση εξέφρασε δημοσίως το παράπονό της, λέγοντας: “Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης -και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο για εμένα- το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχθηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα! Ο Λιάγκας είπε “Α! δεν είδα πώς χόρεψες. Θα το δω στο βίντεο τώρα”. Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους”.

Πρόσφατα μάλιστα, η Κωνσταντίνα συνέχισε να ρίχνει τις “βολές” της, λέγοντας: «Πιέστηκα για να πάω, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά… Αισθάνθηκα πως δεν ήταν καλή η συμπεριφορά τους».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και απάντησε: «Εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν να έρθει στην εκπομπή… Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να έρθει και γι” αυτούς που θα ακολουθήσουν…» είπε χαρακτηριστικά.

Χθες το βράδυ όμως, σαν να έγινε το πρώτο βήμα της “συμφιλίωσής” τους, αφού τόσο ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του “Πρωινό”, όσο και η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα διασκέδασαν στο ίδιο μαγαζί. Το govastileto.gr ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την παράσταση: «Googlαρέ με τα μεσάνυχτα» στην σκηνή του Shamone, ήταν και η δημοσιογράφος Εύη Φραγκάκη.

Δείτε όσους βρέθηκαν χθες στο Shamone

[doptg id=”951″]