Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον τετράχρονο γιο του Charlie Sheen με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν επίσημα έγγραφα του δικαστηρίου του Λος Άντζελες, το παιδί τραυματίστηκε όσο ήταν υπό την φροντίδα της μητέρας του, Brooke Mueller που ήταν η τρίτη σύζυγός του (τα παιδιά μένουν τους τελευταίους μήνες με τη δεύτερη σύζυγο του Charlie Sheen , Denise Richards, καθώς η Mueller μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στις αρχές του 2013 – μάλιστα αυτή ήταν η 21η φορά που μπήκε σε τέτοιο πρόγραμμα).  

giosshenn2

Τις φωτογραφίες μάλιστα, με το τραυματισμένο παιδί φαίνεται ότι τις τράβηξε η πρώην σύζυγός του Charlie Sheen, Denise Richards, η οποία φρόντιζε τους δίδυμους γιους του ηθοποιού όταν η μητέρα τους ήταν σε κέντρο αποτοξίνωσης.

giowsheen

 

Ο ηθοποιός έχει επιστρατεύσει τώρα όλη τη νομική του ομάδα και έχει στείλει τις φωτογραφίες την Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών και Οικογένειας του Λος Άντζελες. Μάλιστα θα προχωρήσει σε όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει την αποκλειστική κηδεμονία των γιων του. Ο 48χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι τα σημάδια εμφανίστηκαν μετά την επίσκεψη του μικρού στο σπίτι της Mueller.

Η μητέρα των παιδιών του και τρίτη του σύζυγος Brooke Mueller

Charlie Sheen

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι εμφανίστηκε με μια τεράστια κοκκινίλα πάνω από το αυτί του τον περασμένο Ιούλιο, μετά από επίσκεψη στο σπίτι της μητέρας του. Ο Charlie Sheen επέμενε ότι είναι έγκαυμα, όμως η πρώην σύζυγός του, του είπε ότι το σημάδι το είχε πριν πάει στο σπίτι της.

denise

«Αυτά τα εγκλήματα εναντίον των παιδιών μου θα αποκαλυφθούν. Αυτοί οι εγκληματίες θα κρεμαστούν μπροστά σε ένα πλήθος που θα ζητωκραυγάζει, συμπαραστεκόμενοι σε όλα τα παιδιά που κακοποιούνται», είπε ο Charlie Sheen.

Η Denise Richards που έχει την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί να φροντίζει άλλο τα δίδυμα, εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς τους εναντίον των παιδιών της.

H δεύτερη σύζυγος του Charlie Sheen, Denise Richards

denise-richards

Η Brooke Mueller πάλι εισήχθη για 21η φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης στις αρχές του χρόνου, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Τόσο η Denise Richards, όσο και ο Charlie Sheen κατηγορούν την μητέρα των παιδιών ως κύρια υπεύθυνη για την συμπεριφορά τους που είναι αρκετά βίαια και στο σχολείο τους.